Tilbage til forsiden

Koncerter:

Søndag d. 27. april kl. 13

Kirsten Siggaard

I anledning af at det store Eurovision melodi grand prix skal afholdes her på Amager så får vi besøg af Kirsten Siggaard. Hun synger en blanding af sange, salmer, Edith Piaf og lidt grand prix akkompagneret af kirkens egen organist. Det koster 50 kr at komme ind. Børn under 15 år er gratis.

Søndag d. 4. maj kl. 15

Gospelkoncert med A-Town Gospel

Vi får igen besøg af dette velsyngende gospelkor fra Albertslund. Koret tæller 40 medlemmer og synger især nyere gospelmusik fra USA. Koret ledes af organist Simon Jansfort.

Der er gratis adgang.

Onsdag d. 4. juni kl. 20

Soirée for trompet og orgel

I forbindelse med kirkens arrangement tre-i-én kan man opleve en koncert med Joris de Rijbel, 2. trompetist i Odense Symfoniorkester. Sammen med kirkens organist vil de spille en blanding af nyt og gammelt musik for trompet orgel.

Der er gratis adgang.

Søndag d. 22. juni kl. 16

Koncert med Amagerbrokirkernes Voksenkor

Koncerten bliver fuld af nordiske sommertoner, når koret bl.a. synger musik af Michael Bojesen, Niels La Cour, Evert Taube. Der udover synger koret et par spændende jazz-arrangementer. Medvirkende er korets dirigent Kathrin Thelén og organist Simon Jansfort. Der er gratis adgang.

Kirsten Siggaard
A-Town Gospel