Tilbage til forsiden

Koncerter:

COPENHAGEN JAZZFESTIVAL

Mandag den 6. juli kl. 17.00: TOUCHÉ

For 2. år i træk lægger Sundby Kirke rammer til dette swingende og jazzede vokalbigband. Gruppen er unik i Danmark og anerkendt i ind- og udland for sine arrangementer og fortolkninger af gamle evergreens og jazzstandarder. Enkelte salmer er også kommet under kærlig behandling, og dirigent og arrangør Jesper Holm formår at få noget helt specielt frem i de 11 sangere når de slår tonen an. Koncerten varer ca. 1 time.

Onsdag den 8. juli kl. 20.00:

Pernille Mejer and The Depth&Ease Vocal Ensemble

Til denne meget anderledes koncert får vi besøg af Pernille Mejer, sangstuderende på Malmö Musikhögskola, som i forbindelse med et afgangsprojekt har udforsket tyngde og lethed i forskellige elementer - stemmen, åndedrættet, kroppen, frasen, ord og tekster, bevægelser etc. Koncerten består af en gruppe på 11 sangere, improvisationsdanser Emelie Bardon og visuals af filminstruktør Frigge Fri. Koncerten er en sanseoplevelse og kan på det kraftigste anbefales. Efter koncerten er der reception, hvor der er mulighed for at hilse på de medvirkende.

Torsdag den 9. juli kl. 17.00: JazzMust

Som den tredje og sidste koncert på dette års jazzfestival i Sundby Kirke, får vi besøg af et amatørkor fra Rytmisk Center i København. Koret synger jazz og swing og mødes hver uge med dette som fællesskab. Koret ledes af Rasmus Ahlmark og akkompagneres af Janus Rønn Lind.

AMAGER MUSIKFESTIVAL

Tirsdag den 29. september kl. 20.00: Koncert med orgel og violin

Violinst Line Most fra DR SymfoniOrkestret og organist Kevin Edelvang fra Stefanskirken spiller skønne hits fra filmens verden og de store koncertsale. Der spilles bl.a. værker af John Williams (Schindlers liste), Carl Nielsen, Jakob Gade og Johan Svendsen.

l#S Sundby kirke og sogn . Postadr. Oliebladsgade 2 . 2300 København S