Tilbage til forsiden

Koncerter:

Onsdag d. 4. februar kl. 20

Historien om salmemelodierne efter Luther - Renaissance-/barokkoncert

Kom og hør en musikalsk fortælling om hvordan salmerne efter reformationen fik deres melodier. Hvor kom melodierne fra og hvordan udviklede de sig?
Musikken spilles på cembalo, orgel, gambe, og forskellige blokfløjter.

Ingrid Garnæs: Fløjter og gambe - Simon Jansfort: Cembalo, orgel og fløjter.

Torsdag d. 14. maj kl. 20

Anna Kiuttu

Anna Kiuttu flyttede til København fra Finland, da hun blev færdig med sine studier på Sibelius Academy of Music i Helsinki. Nu er hun freelance sanger, sanglærer og vocalcoach, samt altsanger i Nathanaels Kirke.
Denne aften er det dog ikke den samme musik som man hører om søndagen. Koncerten byder på standards, spirituals, popsange og andet.Anna akkompagneres af Simon Jansfort med band.

Lørdag d. 16. maj kl. 20

Linda Bergström & Simon Jansfort

Sundby Kirkes organist Simon Jansfort og kirkens altsanger Linda Bergström har begge rødder i jazz- og samtidsmusik i henholdsvis Danmark og Sverige.     Denne koncert er kulminationen af et samarbejde, hvor de to har mødtes og komponeret helt ny musik i Sundby Kirkes smukke kirkerum.

Musikken er skrevet i kirken og uropføres til denne koncert.

Musikken vil spænde over mange genrer og udnytte rummets akustik med udgangspunkt i Lindas stemme og Simons klaverspil, soloer og swingende, iørefaldende jazz. Oplev nye fortolkninger af amerikanske og danske evergreens. Bliv mindet om charmerende jazzklubber i New York og legender som Ella Fitzgerald, Charlie Parker og The Count Basie Orchestra.

l#S Sundby kirke og sogn . Postadr. Oliebladsgade 2 . 2300 København S