Tilbage til forsiden

Koncerter:

Sundby Vokalfestival:

Sundby kirke deltager i Sundby Vokalfestival med fire koncerter:

Lørdag d. 25. april kl. 15

A-Town Gospelkor

Når A-Town Gospel holder koncert er det ikke bare som en hvilken som helst gospelkoncert. Koret er på et meget højt amatørniveau og lyder fantastisk, både i de hurtige energiske numre, såvel som de smukke stilfærdige ballader. Koret ledes af Simon Jansfort.

Lørdag d. 9. maj kl. 20

Danske Pigekor

Denne lørdag får Sundby Kirke besøg af pigekoret fra Gentofte og Jægersborg kirker. Koret ledes af Pia Boysenog akkompagneres i dagens anledning af Simon Jansfort. Glæd jer til en aften hvor det dygtige kor fylderkirken med skøn musik, lige fra salmer og sange tilklassiske kendinger og bossa nova.

Torsdag d. 14. maj kl. 20

Anna Kiuttu

Anna Kiuttu flyttede til København fra Finland, da hun blev færdig med sine studier på Sibelius Academy of Music i Helsinki. Nu er hun freelance sanger, sanglærer og vocalcoach, samt altsanger i Nathanaels Kirke.

Denne aften er det dog ikke den samme musik som man hører om søndagen. Koncerten byder på standards, spirituals, popsange og andet. Anna akkompagneres af Simon Jansfort med band.

Lørdag d. 16. maj kl. 20

Linda Bergström & Simon Jansfort

Sundby Kirkes organist Simon Jansfort og kirkens altsanger Linda Bergström har begge rødder i jazz- og samtidsmusik i henholdsvis Danmark og Sverige.  Denne koncert er kulminationen af et samarbejde, hvor de to har mødtes og komponeret helt ny musik i Sundby Kirkes smukke kirkerum.

Musikken er skrevet i kirken og uropføres til denne koncert.

Musikken vil spænde over mange genrer og udnytte rummets akustik med udgangspunkt i Lindas stemme og Simons klaverspil, soloer og swingende, iørefaldende jazz. Oplev nye fortolkninger af amerikanske og danske evergreens. Bliv mindet om charmerende jazzklubber i New York og legender som Ella Fitzgerald, Charlie Parker og The Count Basie Orchestra.

l#S Sundby kirke og sogn . Postadr. Oliebladsgade 2 . 2300 København S