Tilbage til forsiden

Lørdag d. 22. november kl. 20

VIVE - Vokalgruppe fra London

Koncert med workshopkor og VIVE

Indenfor a cappella musik er der sket utroligt meget efter opfindelsen af Youtube. VIVE består af fem mænd og en kvinde fra London, UK og de laver a cappella musik på enormt højt niveau. De er kæmpe talenter og har allerede tusindvis af fans på internettet. Det er lykkedes at få dem til København bare denne weekend, hvor de vil holde en workshop for korister og a cappella grupper i Sundby Kirke. Denne koncert markerer afslutningen på denne workshop og består derfor af en halvdel med workshopkoret og en halvdel med VIVE alene.

Gratis adgang.

Onsdag d. 17. december kl. 20

Touché julekoncert

Når det københavnske vokalensemble Touché går på scenen, slår publikum ørerne ud til smukke ballader, bragende bigband klassikere og et nyere tonesprog med afsæt i jazz'en.

Med inspiration fra 1970’ernes legendariske vokalgruppe, Singers Unlimited, byder ensemblets 12 unge sangere på elegante vokalharmonier, forrygende scat-soloer og

swingende, iørefaldende jazz. Oplev nye fortolkninger af amerikanske og danske evergreens. Bliv mindet om charmerende jazzklubber i New York og legender som Ella

Fitzgerald, Charlie Parker og The Count Basie Orchestra.

Entré: 100 kr - Pensionister/studerende/børn (u.12): 50 kr

Højmessen 23. november kl. 10

Rytmisk højmesse med VIVE

Kom og hør gamle britiske hymner på en helt ny måde. Vokalensemblet VIVE fra London lækker den musikalske baggrund til dagens højmesse i samarbejde med Simon Jansfort.

Tre-i-én i November

Jazzkoret Touché medvirker i gudstjenesten og synes danske og udenlandske klassikere på en måde du aldrig har hørt før Der bliver bløde ballade i skumringen til denne stemningsfulde gudstjeneste.

23. december

Juletræsgudstjeneste

Sammen med to andre musikere spiller kirkens organist Simon Jansfort op til julejazz imens børnene pynter juletræ.

24. december kl. 10

Til denne juleugudstjenesten har organist Simon Jansfort forberedt et helt særligt korprogram med det til lejligheden sammensatte dobbeltkor med 9 medlemmer. Hør blandt andet halleluja-koret fra Händels Messias sammen med Dorthe Zielke på trompet.

l#S Sundby kirke og sogn . Postadr. Oliebladsgade 2 . 2300 København S