Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Advarselsmeddelelse
Begivenheden har allerede fundet sted.

Kristen Faste - søndagsskole for voksne

Dato
Søndag d. 19. februar 2023, Kl. 19:00 til kl. 20:00
Medvirkende
Line Hage

Har du brug for en pause fra dårlige vaner, triste tanker, kedeligt fjernsyn eller andet? Og dermed skabe plads i dit sind, så fred, mod og mening kan fylde mere i dit liv?

Du kan altid faste alene, men i fastetiden kan du også være med i en faste-gruppe. I Sundby kirke har vi en online fastegruppe, der mødes hver søndag aften fra fastelavn til påske. Tænk over, hvad du vil faste fra inden første møde 19.. feb. kl 19.00. Del dit fortsæt med os andre i gruppen, og vær med i samtalen om vores forskellige faste-emner. Onlinemødet varer 1 time.

Tilmelding fra hele landet til sognepræst Line Hage linh@km.dk. eller Lise Damkjær, som sender dig et link til Sundby kirkes zoom-rum, hvor vi mødes virtuelt. lise@learning4life.dk

Det er en tradition at begynde sin faste med en særlig gudstjeneste om aftenen på Askeonsdag https://www.kristendom.dk/indf%C3%B8ring/hvad-er-askeonsdag . Hvis du har tid og lyst og er i nærheden, så kom med til gudstjeneste på Kirkeskibet i Sydhavn sogn den 22. feb kl 19.00.