Nyhed
Ændring vedrørende kommende konfirmander: Fra efteråret 2024 optages elever, som går i 8 klasse. Der bliver lagt et link ud på hjemmesiden sidst i juni måned. Hvis I har spørgsmål, kan I ringe til kirkekontoret. 

Dagsretræte med Gunnar Gundersen 20.4. 

Orienterings/menighedsmøde 14.maj kl. 19

I efteråret 2024 skal vi have valg til menighedsrådet. Tirsdag den 14.

maj holder vi et orienteringsmøde: Vi spiser lidt mad sammen (mulighed for vegetarisk) og vi fortæller om menighedsrådets arbejde og om vores drømme for Sundby kirke. Så snakker vi løst og fast - og du kan komme med dine ideer og drømme og med de spørgsmål, du måtte have omkring valget, om menighedsrådets arbejde og om vores økonomi.

 

Salen i Menighedshuset, Oliebladsgade 2, 1.; 2300 S

Store BedeDøgn fredag den 26 april.

Bøn døgnet rundt med gudstjeneste kl.18

Donér dit konfirmationstøj!

 

Har du en konfirmationskjole, et par smarte festsko eller et lækkert jakkesæt eller andet festtøj, der samler støv i skabet? Nu kan du give dit brugte konfirmationstøj mulighed for igen at blive ”festens midtpunkt” ved at donere det til kommende konfirmander i Sundby Kirke. Det kan være, at du gerne vil give dit festtøj ”nyt liv,” måske vil du gerne hjælpe andre konfirmander, eller måske tænker du bæredygtigt.

Kontakt sognepræst Christine Beck (chb@km.dk, 20232583), hvis du ønsker at donere, eller hvis du gerne vil høre om mulighed for at få skænket tøj.

 

 

   Kalender

Podcast - Næstekaffe

Sjælesorg på nettet

Klik her for at komme til sjaelesorg.nu

  Sundby Kirke   ·   Oliebladsgade 2       32590902       sundby.sognamagerbro@km.dk

cvr.  66873315 ean 5798000842786