Privatlivpolitik

Vi håber I tager godt imod vores privatlivspolitik, så vi fortsat kan fortælle jer om vores spændende arrangementer igennem året og for eksempel bruge stemningsfulde billeder fra vores arrangementer

VILKÅR FOR MODTAGELSE AF NYHEDSBREVE

UDGIVER AF NYHEDSBREVENE

Nyhedsbrevene er en service, der udbydes af Sundby Kirke

Kontakt- og virksomhedsoplysninger:

Sundby Kirke
Oliebladsgade 2
2300 København S

E-mail:  sundby.sognamagerbro@km.dk

OPLYSNINGER DER INDSAMLES

For udsendelse af nyhedsbreve mm. indsamler Sundby Kirke som udgangspunkt alene din oplyste e-mail adresse.

OPLYSNINGERNE BRUGES TIL

Når du har tilmeldt dig til vores nyhedsbreve, bruges din e-mail adresse til udsendelsen af nyhedsbreve som indeholder information om arrangementer i kirken.

Herudover anvendes din e-mail adresse ikke til andre formål.

Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrev vedrørende enten aktiviteter for børn, voksne eller musik i Sundby Kirke. Vi udsender vores nyhedsbrev eller øvrige henvendelser, når vi mener at have noget interessant og nyt at fortælle dig. Vi bestræber os på at begrænse antallet, af nyhedsbreve, så indhold er relevant, aktuelt og ikke fylder hele din indbakke. Generelt kan du forvente at modtage materiale fra os 4 – 8 gange pr. år

OPBEVARING AF OPLYSNINGER

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert. Vi og de underleverandører vi benytter har implementeret de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at dine oplysninger misbruges, kommer til uvedkommendes kendskab, hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes eller i øvrigt behandles i strid med persondatalovgivningen.

Din e-mailadresse opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsmail.

RETTELSE AF KONTAKTOPLYSNINGER

Har du rettelser til dine kontaktoplysninger, kan du til enhver tid ændre ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på sundby.sognamagerbro@km.dk 

 AFMELD NYHEDSBREVE OG ANDRE HENVENDELSER

Nyhedsbrevene kan til enhver tid afmeldes ved at sende en mail til sundby.sognamagerbro@km.dk

 BRUG AF SMS

I Sundby Kirke opbevarer vi mobilnummer på

    • konfirmanderne imens de går til præst, så præsten kan sende beskeder til konfirmanderne i forbindelse med konfirmandforberedelsen og selve konfirmationen. 
    • forældre til babysalme- og rytmik hold, så vi kan give besked fx. ved aflysninger eller andre ændringer.

Hvor det giver mening opbevarer vi det i grupper fx voksenkonfirmanderne, konfirmander eller babysalmesangshold til intern kommunikation.  

BRUG AF BILLEDER

Vi offentliggør kun harmløse billeder af personer. Personen billedet viser, må ikke føle sig udstillet eller krænket ud fra en normal betragtning.
Du/I kan til en hver tid bede om at billedet bliver slettet, eller at der ikke må bruges billeder af jer eller jeres børn.

Skriv til sundby.sognamagerbro@km.dk og bed om at få billedet fjernet, og samtykkeerklæringen annulleret. 

Tak på forhånd.