"The week" - nu i Sundby

Fra Klimafrygt til handlekraft - En oplevelse, der flytter dig!

Vil du være med til at vi lokalt i Sundby gør noget for klimaet? At vi hjælpes ad med at finde ud af at gøre en forskel – så stor en forskel som muligt og en forskel, vi kan nyde at gøre.

The Week er et nyt koncept, skabt til at styrke bæredygtig handlekraft på en særlig menneskelig måde. 3 film om klimaet: status, håb samt handlemuligheder. Vi samles i en gruppe, ser filmene sammen og snakker om dem. Bearbejder de følelser, der er; lader os inspirere og finder sammen i mindre grupper om, hvordan vi vil handle. Indenfor en uge. Derfor The Week. Formålet med The Week er at skabe et community, hvor vi på kryds og tværs kan fortsætte de klimaaktiviteter, vi allerede har og også sætte nye i gang alt efter, hvad der er lyst til og engagement i.

Inviter gerne venner, naboer, kolleger, dine fællesskaber og de klimainitiativer, du kender til på Amager!

Vi har inviteret fx Amager klima- og Demokratifestival, Områdefornyelsen Sundby, Frivilligcenter Amager, KFUM, Den grønne ungdomsbevægelse, Handelsstandsforeningen Amager, Miljøpunkt Amager, genbrugsstationer og repaircaféer. Alle er velkomne!

NB: Det er vigtigt, at man deltager i alle 3 sessioner – dels for at vi kan støtte hinanden i de følelser, der naturligt opstår, dels for at vi kan skabe handling sammen. Filmene er på engelsk med danske undertekster.

 

Alle dage Oliebladsgade 2, 2300 S. Mødelokalet på første sal.

Se mere på www.theweek.ooo  Den danske hjemmeside: www.theweek.dk

Tilmelding og eventuelle spørgsmål til:

Lise Damkjær, T: 2949 9636 M: lise@learning4life.dk

Eller Line Hage, T: 3036 4013   M: linh@km.dk