Forberedelse til konfirmation i Sundby kirke 4. maj 2024

Ændring vedrørende kommende konfirmander: Fra efteråret 2024 optages elever, som går i 8 klasse. Der bliver lagt et link ud på hjemmesiden sidst i juni måned. Hvis I har spørgsmål, kan I ringe til kirkekontoret. 

 

Alle konfirmander forpligter sig på at leve med i kirkens liv mindst 4 timer om måneden, og der er tre forskellige veje man kan gå. Det kommer an på, hvad man er interesseret i, god til eller hvad der passer i ens hverdag.

De tre veje ind i kirkens liv er enten kirkens TRO, kirkens HÅB eller kirkens KÆRLIGHED. Det er et personligt valg, og man skal underskriver en kontrakt. Se bagsiden.

 

Mødedatoer:

Alle konfirmander mødes ca. en søndag om måneden. Vi begynder kl. 10.00 med gudstjeneste. Frokost kl. 11.30 og fri kl. 15.00. Nogle gange er forældre eller og bedsteforældre inviteret med. 

·         Søndag, den 22. oktober: Konfirmanderne laver gudstjenesten (5. november: Konfirmandernes gudstjeneste kl. 10.00)

·         Søndag, den 19. november: Vi spiller samtalespillet Om at være menneske med forældre og kirkens menighed

Torsdag 23. november kl. 15-18. Årets konfirmandprojekt er at skabe gode betingelser for biodiversiteten på kirkepladsen. Tag varmt tøj på der må blive beskidt. Aftensmad bagefter

 

·         Søndag, den 3. december: Pilgrimsvandring

·         Søndag, den 17. december: Julesalmer og besøg i orglet. Julehygge med pakkeleg, og krybbespil (som skal opføres 23. dec. til kirkens familiegudstjeneste, hvor forældre og bedsteforældre også er velkomne)

2024:

·         Søndag, den 21. januar: Fordybelse i lignelsen om Den fortabte søn.

·         Søndag, den 25. februar: Mobiltelefoner og pandekager

·         Søndag, den 10. marts: Påskeforberedelser

Lørdag den 16. marts kl 10.00 eller kl. 14.00. Konfirmandevent for alle Amagers 700 konfirmander.

 

Lørdag 30. marts kl. 11-14.00: Dåbsfest for de konfirmander der skal døbes inden konfirmationen. Alle konfirmander og forældre er inviteret. Tilmelding til spisning

 

·         Søndag, den 14. april: Workshop om salmer og sangteknik. Salmevalg til konfirmationen. 

 

Torsdag 2. maj kl. 15.30: Generalprøve inden den store dag.

 

Kirkens TRO: Hvis du som konfirmand har interesse, nysgerrighed eller evner for at læse – især Bibelen, lyst til at skrive, hvad du tænker om det du læser eller bare gerne vil diskutere, hvad der står. Så skal du vælge TRO. Sognepræst Ingrid tlf. og sms: 6161 0617 står for TROs indholdet, på følgende datoer:

Tirsdage 14.30-16.00 (tidspunktet kan rykkes, hvis det ikke passer med skolen): 10. okt., 24. okt., 31. okt., 14. nov., 21. nov., 5. dec., 12. dec.

 

 

Kirkens HÅB: Hvis du er mere til stille fordybelse og meditation, og nysgerrig på bønnens kraft, og du gerne vil bidrage på en tyst og ordløs måde med dit eget indre håb og stille drømme til verden, fremtiden og dig selv. Så vælger du HÅB. Det foregår i kirken til Bøn i bevægelse (en slags kristen tai chi) hver anden tirsdag i lige uger kl. 17-18 eller hver søndag aften kl. 18-21 til Søndagsretræter, hvor der hver time er en ny meditation over et emne. Man kan komme og gå som man vil i løbet af aftenen. Sognepræst Line tlf. og sms 3036 4013.

Bøn i bevægelse: 3. okt., 17. okt., 31. okt., 14. nov., 28. nov.,

 

 

Kirkens KÆRLIGHED: Er for dig, der gerne vil gøre en forskel i verden, der kan mærkes med det samme. Alt hvad vi tænker og føler, tror og håber bliver nemlig først til ægte kærlighed, når vi gør det konkret og rækker ud og hjælper til. Hvis du vil tage med på Sundholm og uddele varm suppe og hjemmebagt kage fra kirkens ladcykel. Eller sælge kaffe og småkager til juleoptoget den 26. november, hvor pengene går til julehjælp for familier i Sundby. Eller hjælpe i genbrugsbutikken på Amagerbrogade. Har du hjertet det rette sted og hænder, der gider gøre en forskel, så vælg KÆRLIGHED. Sogne- og korshærspræst Christine tlf. og sms 2023 2583

 

Velkommen